Onze vissuggesties
-
KABELJAUW
vin jaune | citroengras | prei
38 -
GRIET
safraanjus | venkel | bomba rijst
42 -
TARBOT
gegrild | dijonnaise | savooikool
62 -
PASTA VONGOLE
venusschelpen | witte wijn | platte peterselie | tomaten | orecchiette
32
Onze visklassiekers
-
ZEETONG
hoeveboter | peterselie | citroen
52 -
TONIJN
gember | soja | Chinese kool
38
Onze vleessuggesties
-
FAZANT (2 personen)
Fine Champagne | grondwitloof
veenbessen | gepocheerde peer | kroketten84
-
MECHELSE KOEKOEK
filet | dragon | boschampignons
jus van kip | cognac36
-
HAZERUG
harlekijn | gepocheerde peer
veenbessen | kroketten46
Onze vleesklassiekers
-
LAMSKROON
warme groenten | mosterd
45 -
STOOFVLEES
Grimbergen bier | salade | frietjes
30 -
STEAK TARTAAR
Simmenthal | handgesneden salade | frietjes
30 -
FILET PUR
Simmenthal Oostenrijk | salade | frietjes
44 -
CHATEAUBRIAND (2 pp)
Simmenthal de Bavière | salade | frietjes
48 pp -
SAUZEN
béarnaise | peper
4 -
GROENTEN
warme groenten8
witloofsalade6
Vegetarisch
-
RISOTTO
boschampignons | truffel
parmezaan | hazelnoot30
-
COUSCOUS
savooikool | spruiten | pompoen
kikkererwten | coulis van tomaat30
Kindergerechten
-
Voorgerechten
-
KAASKROKET
12 -
GARNAALKROKET
15 -
Hoofdgerechten
-
KABELJAUW
boontjes
25 -
STOOFVLEES
sla | frietjes
25 -
KIP
appelmoes | puree
25 -
PASTA
kerstomaten | parmezaan | basilicum
25 -
Dessert
-
IJS
2 bolletjes vanille of mokka
10