Onze vissuggesties
-
KABELJAUW
prei | waterkers | aardappelmousseline
36 -
LOTTE
spinazie | courgette | pomme fondant
38 -
PASTA VONGOLE
venusschelpen | witte wijn | peterselie
26
Onze visklassiekers
-
ZEETONG
hoeveboter | peterselie | citroen
42 -
BOUILLABAISE
Noordzeevis | rouille | toast
35 -
TONIJN
gember | soja | chinese kool
32
Onze vleessuggesties
-
DUIF
anjou | erwt | wildjus
40 -
MECHELSE KOEKOEK
morilles | roomsaus | witloofsla
38 -
ONGLET A L'ECHALOTTE
Simmenthal | porto | sjalot
34 -
KALF
filet pur | blackwell | boontjes
38
Onze vleesklassiekers
-
LAMSKROON
warme groenten | mosterd
36 -
STOOFVLEES
Grimbergen bier | salade | frietjes
27 -
FILET PUR
Simmenthal Oostenrijk | salade | frietjes
40 -
CHATEAUBRIAND (2 personen)
Simmenthal de Baviere | salade | frietjes
38 pp -
SAUZEN
béarnaise | peper | champignonroom
4 -
GROENTEN
warm | seizoensgroenten8
witloof | veldsla6
Vegetarisch
-
PAPPARDELLE
ricotta | prei | courgette | parmezaan | verse kruiden | pijnboompitten
28 -
QUINOA
spinazie | linzen | kikkererwten | pompoen | hazelnoot | komijn
28
Kindergerechten
-
Voorgerechten
-
KAASKROKET
10 -
GARNAALKROKET
12 -
Hoofdgerechten
-
KABELJAUW
boontjes of preipuree
20 -
STOOFVLEES
sla | frietjes
20 -
KIP
appelmoes | puree
20 -
PASTA
kerstomaten | parmezaan | basilicum
20 -
Dessert
-
IJS
2 bolletjes vanille of mokka
8